nieuws

Sonja Boreas: ‘Grootste verrassing hele Lekker

Restaurant

Tweesterrenrestaurant Boreas uit Heeze stijgt in Lekker 2014 van 8 naar 2. ‘Super. Super. Super,’ zegt Sonja Boreas op maandagochtend tegen MissetHoreca.nl. ‘Dit hadden we helemaal niet verwacht. De grootste verrassing van de hele Lekker.

Sonja Boreas: ‘Grootste verrassing hele Lekker

Sonja en Nico Boreas zijn heel blij met de grote stijging in de Lekker 2014. Hun tweesterrenrestaurant in Heeze stijgt binnen de top 10 van 8 naar 2. ‘Super. Dit hadden we niet verwacht. Het is de grootste verrassing van de hele Lekker. Echt heel erg leuk. Ik ben heel trots op ons hele team!’

Inter Scaldes

Nadat de nieuwe uitgever van Lekker, Pijper Media, zondag haar opwachting maakte bij Boreas in Heeze en de nieuwe plek onthulde, zijn Sonja en Nico meegegaan naar de nieuwe nummer 1, Inter Scaldes in Kruiningen. ‘Daar hebben we met de collega’s een feestje gevierd. Heel erg leuk was het.’

Lekker 2014

Sonja Boreas kan geen duidelijke reden aangeven voor de forse stijging in de culinaire gids Lekker 2014. ‘We doen gewoon ons ding hier. Werken hard en proberen er voor te zorgen dat iedere gast tevreden de deur uit gaat.’

Reageer op dit artikel