nieuws

Michelindirecteur Michael Ellis bij gidspresentatie

Restaurant

Michael Ellis, de directeur van de Michelingids, komt hoogstpersoonlijk op maandag 25 november naar Maastricht om aanwezig te zijn bij de uitreiking van de nieuwe Michelingids. De presentatie van de gids vindt plaats in het Theater aan het Vrijthof in het centrum van de Limburgse hoofdstad.

Michelindirecteur Michael Ellis bij gidspresentatie

Dat staat in de uitnodiging voor de presentatie van de Michelingids Nederland 2014. Het programma rondom de presentatie van de gids begint maandag 25 november om 10.00 uur en eindigt om 14.00 uur. Tijdens de presentatie worden de stermutaties bekendgemaakt. Ellis gaat deze presentatie verzorgen.

Michelin is traditiegetrouw de laatste grote culinaire gids die in het najaar wordt gepresenteerd. Eerder maakten Lekker en GaultMillau al bekend wie in hun ogen de toprestaurants van Nederland zijn op dit moment.

Reageer op dit artikel