nieuws

Michelin 2015: sterverlies overvalt De Saffraan

Restaurant

Kars van Wechem, eigenaar van De Saffraan in Amersfoort, zag het sterverlies niet aankomen. Hij wil geen reactie geven op dit nieuws dat op 17 november bekend is gemaakt bij de lancering van de nieuwe gids van Michelin 2015.

Michelin 2015: sterverlies overvalt De Saffraan
website De Saffraan

In 2009 kwam de ster onverwacht voor De Saffraan. Hij was er destijds beduusd van. Nu is Van Wechem hem kwijt. Via een kort bericht via Facebook laat hij weten geen reactie te willen geven. Hij geeft aan dat het nieuws onverwacht is voor hem en dat hij eerst bij Michelin wil navragen waarom de ster niet meer bij zijn bedrijf staat in de nieuwe rode gids van Michelin over 2015.
Naast van Wechem geeft ook Mario Ridder bij Misset Horeca aan niet inhoudelijk te willen reageren op het sterverlies. Ridder verloor twee sterren in de gids met zijn restaurant De Zwethheul in Schipluiden.
Klik hier om de vervallen sterren te zien.
Klik hier voor het totale sterrennieuwsoverzicht.

Reageer op dit artikel