nieuws

Nieuwkomer in Lekker 2015 stopt

Restaurant

Restaurant De Stadsschuur in het Zeeuwse Goes sluit haar deuren. Het restaurant staat als Nieuwkomer in de Lekker 2015 ook behoort het tot de Lievelingsadressen van culinaire gids GaultMillau.

Nieuwkomer in Lekker 2015 stopt

‘In de huidige economische tijd is het niet mogelijk gebleken het restaurant met de huidige kosten rendabel te krijgen. Alles is gedaan om dit wel te bereiken, maar het is niet gelukt’, zegt eigenaresse Esther Timmerman in de regionale media.

Timmerman nam het gerenommeerde restaurant anderhalf jaar geleden over van Cor en Lies van de Zandt, die De Stadsschuur bijna dertig jaar leidden. Er werken zes mensen. Alle gemaakte reserveringen komen te vervallen.

Zaterdag 6 december was het restaurant voor het laatst open.

Reageer op dit artikel