nieuws

Grootste restaurant van Rotterdam in Delftse Poort

Restaurant

In het ambitieuze kantoorgebouw Delftse Poort in Rotterdam komt het grootste restaurant van de stad. In de zogenoemde foodcourt komen horeca-units, die samen goed zijn voor meer dan 500 zitplaatsen.

Grootste restaurant van Rotterdam in Delftse Poort

520 Zitplaatsen om precies te zijn, meldt het Algemeen Dagblad. Op de tweede verdieping van de kantoortoren komt een internationale foodcourt met gerechten uit de Aziatische, Italiaanse, Amerikaanse en Nederlandse keuken.

‘Vriendelijke barista’s en gastvrouwen zorgen voor een gemoedelijke sfeer in de coffee bar. De juice bar vormt een gezellig en gezond ontmoetingspunt. Net als het intieme á la carte restaurant A Proposito. Bezoekers van Delftse Poort kunnen zichzelf verwennen en gezond houden. Terwijl zij contacten opdoen, hun successen vieren of nog even de laptop openen’, zo staat te lezen op de website van Delftse Poort.

In het horecaverhaal van de Delftse Poort is een belangrijke rol weggelegd voor de Rotterdamse patatkoning Bram Ladage. Ladage werkt in de foodcourt samen met de restaurants Asian Glories en O’Pazzo.

Met foodcourt in de Delftse Poort toont Rotterdam andermaal haar innovatieve smoel op het gebied van food. Enkele maanden geleden was de havenstad al wereldnieuws onder internationale foodies met de opening van de Markthal.

Reageer op dit artikel