Edwin Kats start met culinair evenement

Edwin Kats start met culinair evenement

Edwin Kats, patron cuisinier van Restaurant Noble in Den Bosch, organiseert zondag 29 maart zijn eerste editie van Noble Markt. Kats combineert de versmarkt met proeverijen van eten en drinken. Plaats van handeling: het parkeerterrein van Noble.

'Het idee is om de Noble Markt meerdere keren per jaar te organiseren om telkens het nieuwe seizoen te vieren,' zegt Edwin Kats. Kats runt sinds september 2013 restaurant Noble in Den Bosch, in het pand waar voorheen Chalet Royal zat. Kats concept is gebaseerd op 'shared dining'. Voor zijn komst naar Den Bosch verbleef Kats bijna vijf jaar in het buitenland.

Kats vervolgt over zijn markt: 'Noble Markt is een podium voor leveranciers en producenten van (on)bekende, authentieke en ambachtelijk gemaakte (streek-) producten. Een gezellige markt in combinatie met proeverijen.'

'Het evenement vindt plaats op ons parkeerterrein. We staan er niet alleen zelf, bezoekers vinden bijvoorbeeld ook Wijn Verlinden, De Olijfolie Shop, Fromagerie Guillaume, Vanilla Venture (met de dames van Souq) en anderen.'