nieuws

Lotte Wolf: Wijnmakerslunch bij Bridges*

Restaurant

Lotte Wolf, voormalig sommelier van Oud Sluis en nu wine director bij Sofitel The Grand in Amsterdam met sterrestaurant Bridges onder haar dak, organiseert een wijnmakerslunch.

Lotte Wolf: Wijnmakerslunch bij Bridges*

‘We halen wijnmaker Johan H. Meyer naar Nederland, speciaal voor deze lunch, zegt Lotte Wolf tegen Misset Horeca. ‘Meyer is een bijzondere wijnmaker waar ik zelf voor mocht werken. We willen de gasten een heel bijzondere wijn/spijs ervaring meegeven’.

Wijn uit Swartland

‘We serveren die dag wijnen uit onder andere Swartland, een van de meest dynamische wijngebieden van Zuid-Afrika.’ Meyer staat bekend om zijn natuurlijk gemaakte wijnen. Wolf: ‘De wijnen zitten vol met spanning, zijn speels maar tegelijk toegankelijk en voor iedereen aangenaam’

Gasten delen de tafel met andere wijnliefhebbers. Bridges – onder leiding van Bobby Rust – serveert die middag een 3-gangen lunch inclusief de wijnen van Aventura Exciting Wines. Het aperitief is Champagne Collet Brut Art Deco.

De lunch is op zondag 27 september, start om 13 uur en de all-in prijs (aperitief, lunch, wijn, water, koffie/thee)  is 79 euro.

 

Lotte Wolf werd in 2013 door GaultMillau uitgeroepen tot Talentvol Sommelier. Ze werkte destijds voor Sergio Herman. 

Reageer op dit artikel