nieuws

Veevoederfabriek wordt lunchroom met ‘vers voer’

Restaurant

Lunchroom Voer opende begin oktober de deuren in Hooghiemstra, een oude veevoederfabriek in Utrecht.

Veevoederfabriek wordt lunchroom met ‘vers voer’

De initatiefnemers van Voer zijn bedrijvencentrum Hooghiemstra en het Utrechtse restaurant Brass. De ruimte kent geen balie of toonbank, gasten staan direct in de keuken waar ze een tafeltje kunnen uitzoeken.

Vers voer

De boterhammen, soepen en sappen van Voer worden zoveel mogelijk gemaakt met verse producten uit Utrecht en omgeving. Zo wordt er dagelijks een bezoek gebracht aan de markt, de Utrechtse moestuin, de kaasboer, de bakker en de slager op de hoek. Het brood komt van Bakker Bond & Smolders en de koekjes bij de koffie zijn van de Koekfabriek in Utrecht. Voer is geopend van maandag tot en met vrijdag 8:30 tot 19:00 uur. 

Reageer op dit artikel