nieuws

Rudolph van Veen naar Dinnershow Pandora

Restaurant 2944

Rudolph van Veen krijgt de culinaire regie van dinnershow Pandora in Studio21 in Hilversum. Van Veen start op 10 september. Tijdens een show krijgen maximaal 900 gasten een drie- of viergangendiner.

Rudolph van Veen naar Dinnershow Pandora
www.williamrutten.nl

Van Veen heeft de regie over het menu en de chef-koks van huiscateraar Oseven bereiden en serveren het diner. Kaarten voor Dinnershow Pandora inclusief het nieuwe najaarsmenu van Rudolph van Veen zijn vanaf maandag 22 augustus erkrijgbaar via www.dinnershow.nl.

Rudolph van Veen: Ik stel een mooi 3- en 4-gangen najaarsmenu samen waarin ik vooral probeer rekening te houden met smaken waar vrijwel iedereen van houdt. Geen moeilijk geknutsel, maar gewoon lekker met smaak gekookt. Herkenbare gerechten met hier en daar een vleugje avontuur, want je bent wel uit!’

Koken voor 900 man

Bij Dinnershow Pandora is er ruimte voor circa 900 gasten. De verschillende gangen van het diner worden tijdens de show voor alle gasten tegelijk geserveerd. Rudolph van Veen heeft met zijn ervaring een passend menu gemaakt dat met de routine van Oseven op tijd bij iedereen op tafel komt.

Rudolph van Veen: ‘Lekker koken is één ding, maar voor zoveel mensen tegelijk koken en alles goed verzorgd op tafel krijgen blijft elke avond weer een uitdaging! Zowel voor als achter de schermen staat een team van professionals om het diner tot een succes te maken. Als het goed is kun je dat ook proeven!’

Rudolph van Veen

Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen.

Rudolph is onder andere bekend door zijn optreden in de RTL-programma’s Life & Cooking en Life4You en zijn programma’s op 24Kitchen.

Reageer op dit artikel