nieuws

Vinnies opent derde locatie

Restaurant 2106

Na twee vestigingen, één op de Haarlemmerstraat en één op de Nieuwezijds Kolk, opent Vinnies 1 oktober een nieuwe locatie aan de Scheldestraat (Rivierenbuurt) in Amsterdam.

Vinnies opent derde locatie

De derde zaak biedt evenals de andere locaties een ontbijt- en lunchmenu, maar anders dan bij de andere locaties kun je bij de nieuwe vestiging ook terecht voor een glas wijn of een bloody mary bij de brunch of lunch.

Concept

Het concept van Vinnies blijft hetzelfde: een plek waar je, in een huiskamerachtige sfeer, terecht kunt voor  ontbijt, lunch en koffie. In het ontbijt- en lunchmenu wordt uitsluitend met lokale, biologische en duurzame producten en ingrediënten gewerkt.

Passie

De jonge ondernemers Jules Ex (33) en Vincent de Cloet (32) richtten in 2012 Vinnies op. Uit een gedeelde passie voor goed en lekker eten is Vinnies geboren.
Reageer op dit artikel