nieuws

‘Gastronomy meets Techno’ in Wolf Atelier tijdens ADE

Restaurant 846

Chef Michael Wolf organiseert tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) ‘Gastronomy meets Techno’ in zijn restaurant Wolf Atelier in Amsterdam. Drie avonden lang draaien internationale top dj’s in de keuken van Wolf Atelier, terwijl de aanwezige gasten zich, al dinerend, opmaken voor een avond waar gastronomie en techno-house samen komen.

‘Gastronomy meets Techno’ in Wolf Atelier tijdens ADE
Michael Wolf

Michael Wolf serveert de gasten in zijn Wolf Atelier een speciaal voor Amsterdam Dance Event (ADE) ontwikkeld vier-gangenmenu. De dj neemt plaats in de keuken van Wolf Atelier en begint rustig te draaien. Om 22.00 gaan de stoelen en tafels aan de kant en gaat het volume omhoog. ‘Wat er daarna gebeurt, zien we dan wel’, vertelt Wolf. ‘Toen ik gevraagd werd mee te doen aan het ADE heb ik geen moment getwijfeld. Muziek is bij ons altijd heel erg belangrijk dus het lijkt me zeker nu met de top dj’s die live draaien een geweldige uitdaging de gasten een perfecte avond te kunnen bezorgen.’

Arrangementen

Wolf biedt zijn gasten twee arrangementen. De eerste is het Wolf Atelier Dine & Dance : € 60,- (Vier-gangen diner + bijpassende wijnen + toegang tot de party). Het tweede arrangement is de Wolf Atelier All Nighter : € 85,- (Vier-gangen diner + bijpassende wijnen + toegang tot de party + 10 muntjes ter waarde van € 30,-)

DJ line up

Diverse top-dj’s zullen aanwezig zijn tijdens Gastronomy meets Techno. Het programma ziet er als volgt uit:
Do 20 okt. Mathhias Tanzmann – Luna City Express -Ici Sans Merci
Vrij  21 okt. Ici Sans Merci – Andre Galluzi
Zat  22 okt. Karotte vs. Michel de Hey

 

Reageer op dit artikel