nieuws

Subway in Rijssen opent deuren

Restaurant 2014

Jarenlang droomde hij ervan, maar op 13 oktober werd het werkelijkheid : Stefan Uneken opent zijn tweede Subway-vestiging, dit keer in zijn woonplaats Rijssen. Gelegen in een hoog, markant pand met veel lichtinval en een moderne ambiance.

Subway in Rijssen opent deuren

Uneken begon ooit bij een fastfoodketen, waar hij 15 jaar werkte en uiteindelijk drie restaurants onder zijn hoede had. Daarna wilde hij een Subway starten in Rijssen. Omdat dit destijds niet kon, opende hij een vestiging in Hardenberg. ‘Nu, twee jaar later, is het toch gelukt’, zegt hij enthousiast.

Inrichting

Uneken heeft veel zorg besteed aan de inrichting: ‘Door de hoge ramen is er veel daglicht als je binnenloopt. Je kunt hier heerlijk neerploffen op de stoelen met armleuningen, maar er zijn ook bankjes tegenover elkaar en barkrukken, die vaak bij jongeren favoriet zijn. En alles is hagelnieuw.’

Het restaurant in de Haarstraat gaat ook bezorgservice aanbieden, waarschijnlijk vanaf januari 2017.

 

Reageer op dit artikel