nieuws

Derde ‘Moeke-zaak’ opent deuren in Delft

Restaurant 2918

Het Delftse restaurant Vlaanderen krijgt een nieuwe naam en gaat verder als Grand Café Moeke Delft. Begin januari begint een forse verbouwing waarna het bedrijf 2 februari heropent als Moeke Delft. Na Rhenen en Breda is Delft de derde Moeke die haar deuren opent.

Derde ‘Moeke-zaak’ opent deuren in Delft

Vlaanderen is jarenlang een begrip geweest in Delft, maar de ondernemers achter Moeke zijn van mening dat het concept en het interieur toe zijn aan vernieuwing.

Herkenbaar en betaalbaar

Waar Vlaanderen meer bekend staat als restaurant wordt Moeke Delft een plek waar je de hele dag en tot laat in de avond terecht kan. Moeke wil bekend worden om haar gezelligheid, haar uitgebreide bierassortiment en kwalitatief goede kaart, die herkenbaar en betaalbaar is. In combinatie met de fantastische ligging op de Beestenmarkt en met haar grote terras de ideale plaats elkaar te ontmoeten.

Eigen look en feel

De Delftse zaak deelt haar naam met een Grand café in de Bredase wijk het Ginneken en in Rhenen, waar volgens dezelfde principes gewerkt wordt. Maar Moeke Delft zal een eigen look en feel krijgen, waarbij warmte en gezelligheid voorop staat.

Reageer op dit artikel