nieuws

Michelin 2017 via Misset Horeca: hoe en waar te volgen

Restaurant 5012

De bekendmaking van Michelin 2017, vandaag in het DeLaMar Theater Amsterdan, is bij Misset Horeca live op diverse manieren te volgen. De redactie doet live verslag via Twitter, Facebook en via een liveblog op de site.

Michelin 2017 via Misset Horeca: hoe en waar te volgen

Het DeLaMar Theater in Amsterdam is maandag 12 december het middelpunt van gastronomisch Nederland. Hier wordt vanaf 11.00 uur de Michelingids 2017 voor Nederland onthuld. Misset Horeca is hier uiteraard live bij. Hoe en waar is dit het beste, snelste en makkelijkste te volgen?

Liveblog: continue updates

Ten eerste is daar het liveblog dat de hele ochtend verslag doet van alles dat er toe doet. Het staat inmiddels live en wordt continue ververst. Het is het meest actuele liveblog om alle ontwikkelingen omtrent Michelin 2017 te volgen.

Facebook: livebeelden

Via het Facebook-account van Misset Horeca zullen live-updates ter plekke gedaan worden. Misset Horeca is uiteraard aanwezig in het DeLaMar Theater en zal live beelden streamen tijdens de bekendmaking. Ga om dit te volgen naar de Facebook-pagina van Misset Horeca en wacht tot de beelden live komen. TIP: als je de Facebookpagina van Misset Horeca liked, krijg je automatisch bericht als er live-beelden uitgezonden worden.

Twitter: zes accounts voor de laatste updates

Tot slot is Michelin 2017 ook live te volgen via de diverse twitteraccounts van Misset Horeca en de redactieleden. Zend-account @MissetHoreca bericht over de laatste ontwikkelingen en de nieuwtjes die op de site van MissetHoreca.nl komen. Daarnaast zijn hoofdredacteur @HorecaBlog en redacteur @DemianvdReijden ter plekke en zullen vanuit het DeLaMar Theater tweeten. Vanaf de redactie zullen redacteuren @WietekePost, @NathalieB en @MichaelHoreca live updates doen.

Uiteraard zullen op MissetHoreca.nl na afloop interviews komen met de hoofdrolspelers van de dag.

Reageer op dit artikel