nieuws

Zweedse app-based restaurantketen naar Nederland

Restaurant 1520

De Zweedse restaurantketen Pinchos is van plan om uit te breiden in Nederland. Gasten kunnen met de Pinchos App, beschikbaar voor iOs en Android, reserveren, bestellen en betalen. Pinchos is hiermee het eerste restaurant ter wereld dat mensen via hun mobiel laat bestellen in het restaurant.

Zweedse app-based restaurantketen naar Nederland

In Zweden is Pinchos een succes. Sinds de oprichting van het app-based-restaurant in 2014 zijn er bijna 30 vestigingen geopend en staan er nog 12 op de planning om dit jaar te openen. Naast de expansie in Zweden wordt er druk gebouwd aan nieuwe restaurants in Noorwegen en Denemarken. Nu is Pinchos op zoek naar ondernemers die master franchisee willen worden in Nederland. Met de master licentie verkrijgt de ondernemer het alleenrecht op de expansie in Nederland.

App als persoonlijke ober

Met de Pinchos App kunnen gasten reserveren bij elk Pinchos-restaurant, waarna ze deze kunnen delen met hun vrienden via Facebook. Als mensen de weg niet Appweten, helpt de app met een routebeschrijving. Eenmaal in het restaurant fungeert het als persoonlijke ober, waarmee je zowel drank als food besteld. Aan het eind van het bezoek kan er via de app worden betaald, waarmee tevens bonuspunten worden gespaard.

Moulin Rouge-stijl restaurant

De keuken van Pinchos bestaat uit kleine gerechten die op hetzelfde moment geserveerd worden. Het heeft volgens de onderneming ‘wel wat weg van tapas’. Maar bij Pinchos krijgen gasten ook   Japanse sashimi, Hongaarse biefstuk en mini-hamburgers. Pinchos restaurants zijn in een ‘Moulin Rouge-stijl ingericht, met een verwijzing naar het circus.

 

Reageer op dit artikel