De kaart wordt een ‘wereldse, toegankelijke kaart mét de signatuur van De Librije’ en ook de wijnen worden zorgvuldig geselecteerd. Een aantal van de huidige personeelsleden van De Librije gaat naar Bonaire om de kwaliteit en de filosofie te waarborgen.
‘Meest prachtige vissen’
‘Het mooie van Bonaire is dat je hier nog direct van de vissers koopt’, aldus Jonnie Boer eerder tegenover Misset Horeca.. ‘Dat betekent wel dat als het een week heel hard waait de vissersbootjes niet uitvaren en er dus niet veel vis te krijgen is. Als ze wel uitvaren, dan ben je zo’n beetje gegarandeerd van bijvoorbeeld de meest prachtige tonijn of een mooie Mai Mai.’
Team De Librije op Bonaire
Een deel van het keukenteam van De Librije zal op Bonaire de filosofie bewaken. ‘Ons restaurant gaat deze lokaal gevangen vis gebruiken om de gasten van het resort en de gasten van Bonaire te verwennen met gerechten waar je je vingers bij aflikt. Daar gaat ons team voor zorgen’, aldus Boer. ‘Ook zal er af en toe een Lionfish geschoten worden, waar de chef dan weer prachtige gerechten mee kan maken.’