nieuws

Dudok sluit Osteria Vicini Arnhem na 1,5 jaar alweer

Restaurant 2085

Dudok Groep heeft anderhalf jaar na de opening de Arnhemse vestiging van Osteria Vicini alweer gesloten. Tegenvallende resultaten en de behoefte aan een ander concept zijn de reden voor de sluiting.

Dudok sluit Osteria Vicini Arnhem na 1,5 jaar alweer

Dudok opende vijf jaar geleden de eerst Osteria Vicini in Rotterdam, in april 2016 volgde een vestiging in Arnhem. Vicini Arnhem werd al snel overgedaan op Robbert Wittenberg.

Vicini Arnhem dicht

Nu zegt Wittenberg in De Gelderlander dat de deuren van Vicini Arnhem na krap anderhalf jaar alweer dichtgaan omdat ‘het niet goed draaide’. Ook had het moederbedrijf, Dudok dus, volgens hem behoefte aan een ander concept.

De zaak is inmiddels gesloten en ook al verkocht, meldt De Gelderlander. De telefoon is doorgeschakeld naar het hoofdkantoor van Dudok, via Facebook is echter nog wel te reserveren.

Vicini Rotterdam verkocht

Het Rotterdamse zusje blijkt eerder dit jaar te zijn verkocht aan Remco Witberg, die de zaak al sinds het begin aanstuurt en nu naam en concept overnam van Dudok. De beide Vicini’s delen naam en logo, maar hebben verder geen enkel contact of verbinding.

Die vestiging draait wel heel goed, laat de bedrijfsleider weten. Eind oktober wordt het vijfjarig bestaan groot gevierd. Deze zomer opende Vicini Rotterdam zelfs nog een ijssalon, meldt Lunchroom.nl.

Vicini Arnhem veroverde eind september nog plek 69 in de Misset Horeca Koffie Top 100 2017 . Vorig jaar werd de zaak uitgeroepen tot Mooiste Koffievenue in diezelfde top 100.

 

Reageer op dit artikel