nieuws

Tweesterrenrestaurant &samhoud places verder onder naam &moshik

Restaurant 6186

Ruim vijf jaar na de opening gaat tweesterrenrestaurant &samhoud places in Amsterdam verder onder de naam &moshik. Vanaf half januari 2018 verwelkomt &moshik zijn eerste gasten tijdens een feestelijke heropening voor genodigden.

Tweesterrenrestaurant &samhoud places verder onder naam &moshik

Deze nieuwe naam &moshik is enerzijds een gevolg van de exponentiële groei van &samhoud en de wens om meer onderscheid te willen aanbrengen aan de merken en diensten van de &samhoud groep, zo meldt het restaurant. Daarnaast ziet Salem Samhoud, mede-eigenaar van &samhoud places, de nieuwe naam als een eerbetoon aan Moshik Roth.

&samhoud

&samhoud food is ontstaan vanuit tweesterrenrestaurant &samhoud places, dat is opgericht door chef-kok Moshik Roth en ondernemer Salem Samhoud. ‘Het &-teken kenmerkt de stevige samenwerking tussen ondernemer Salem Samhoud en Moshik Roth en hebben het gemeenschappelijke doel gemeen: Together we build a brighter future’, aldus de ondernemers. De &samhoud groep bestaat verder uit &samhoud consultancy, &samhoud media, &ranj met vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Zurich en Kuala Lumpur.

&moshik

Het restaurant krijgt tevens een nieuwe uitstraling. Door het creëren van meerdere ruimtes ontstaat een intiemere setting en biedt het restaurant plek aan meer gasten. Het tweesterrenrestaurant is vanaf Eerste Kerstdag voor een korte periode gesloten om de nieuwe uitstraling van het restaurant gestalte te geven. Vanaf half januari 2018 verwelkomt &moshik zijn eerste gasten tijdens een feestelijke heropening voor genodigden.

Video: Moshik Roth over &Samhoud Places

&samhoud places is gevestigd aan de Oosterdokskade op het Oosterdokseiland. Het restaurant bezit sinds 2013 twee Michelinsterren. Moshik Roth kookte voorheen twee sterren voor Brouwerskolkje in Overveen.

Reageer op dit artikel