nieuws

Omzet De Beren plust 35 procent

Restaurant 2440

Mede dankzij de opening van acht nieuwe vestigingen is de omzet van De Beren in 2017 met 35% gegroeid ten opzichte van 2016. Ad Schaap, eigenaar van de horecaketen: ‘Dit is een prestatie waar we ontzettend trots op zijn. Mede door de juiste mensen om ons heen te verzamelen, bereiken wij met elkaar wat we willen’

Omzet De Beren plust 35 procent
Ad Schaap

In 2017 opende De Beren nieuwe vestigingen door heel Nederland. Waar de keten voorheen vooral bekend was in Zuid-Holland, de regio waar het 34 jaar geleden begon, is er nu landelijke naamsbekendheid. Het doel voor het nieuwe jaar is om minimaal vijftien vestingen te openen door het hele land. Hiervoor timmeren zij hard aan de weg: deze maand opent een zaak in Apeldoorn en in april opent een vestiging in Groningen.

Lees ook: Ad Schaap en Martijn Jansen over de toekomst van hun concept

‘Geen grenzen aan groei’

Het geheim van het succes van deze horecaketen? Martijn Jansen, eigenaar van De Beren bezorgrestaurants vertelt: ‘als ondernemers blijven wij onszelf ontwikkelen en uitdagen: voor ons bestaan er geen grenzen in het groeien en dromen. Daarnaast vinden we het belangrijk om naar onze medewerkers te kijken wanneer het goed gaat, en in de spiegel te kijken als het slecht gaat, niet andersom!’

Lees ook: Misset Personality Award 2017 voor Ad Schaap

De Beren: horeca en bezorgen

Het Rotterdamse horecaconcept mikt met haar formule op ‘kwalitatieve, royale gerechten voor een vriendelijke prijs’. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een  horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland.

Reageer op dit artikel