nieuws

Bedenk een restaurantconcept en win de goodwill inventaris

Restaurant 1541

Basik is op zoek naar jonge gepassioneerde horecaondernemers om restaurant bistro gelegen aan de Catharijnesingel 81 uit te baten. Het bedrijf heeft hiervoor een prijsvraag uitgeschreven. De ondernemer met het het beste conceptidee voor het restaurant wint de volledige goodwill inventaris.

Bedenk een restaurantconcept en win de goodwill inventaris

De Nederlandse banken zijn na de crisis weer open om residentieel vastgoed te financieren. Echter is en blijft het moeilijk om horecavastgoed in de vorm van overname te financieren. Basik wil horecatalenten de kans geven hun droom te doen uitkomen om een eigen restaurant/bistro uit te baten.

Gratis goodwill

Degene die het meest creatieve en originele restaurantconcept bedenkt wordt beloond met dit gratis goodwill inventaris van het restaurant. De voormalige uitbater van de Utrechtse restaurant-bistro met terras aan het water, had een Amerikaans eetconcept bedacht in de vorm van restaurant Amerikana. Echter na een flitsende start, bleek dit niet het juiste concept te zijn voor de lange termijn.

Het restaurant telt 45 couverts binnen en 30 couverts buiten op het terras. Ben jij die sprankelende, vernieuwende uitbater met een creatief conceptidee voor deze unieke locatie? Stuur jouw idee dan per mail op voor 15 augustus.  De meest creatieve inzending wint deze locatie zonder het betalen van de goodwill inventaris ter waarde van € 82.500,-. De winnaar wordt in september bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel