nieuws

Kinderen eten op zondag gratis bij Jamie Oliver’s Diner

Restaurant 927

Bij Jamie Oliver’s Diner is het sinds kort elke zondag ‘Kids Eat Free’ en staat alles in het teken van de kleine gasten. Zo kunnen de kids, naast genieten van een gratis kindermenu, ook spelen met lego, kleuren en zijn er tafelspelletjes voor het hele gezin.

Kinderen eten op zondag gratis bij Jamie Oliver’s Diner

Jamie Oliver zegt het belangrijk te vinden dat de kleintjes gezond eten, daarom heeft hij samen met zijn team van voedingsdeskundige ervoor gezorgd dat het menu perfect in balans is en alle nodige voedingstoffen bevat. ‘De producten zijn van de allerbeste kwaliteit, zorgvuldig ingekocht en supervers.’ Aan de kindergerechten wordt geen zout toegevoegd.

Bij bestelling van elk hoofdgerecht door een volwassene kan een gast genieten van één kindergerecht gratis. Dit geldt voor kinderen tot en met 12 jaar.

Over Jamie Oliver’s Diner

Jamie Oliver’s Diner serveert klassiek Amerikaans comfort food. Het restaurant is hartje Rotterdam gelegen, nabij Rotterdam centraal station en Schouwburgplein.

Het concept is gebaseerd op Jamie zijn liefde voor klassiek Amerikaans eten. Jamie ontdekte met zijn reizen door Amerika de hoeveelheid aan authentieke smaken en inspirerende gerechten. Bij Jamie Oliver’s Diner serveren ze typisch Amerikaanse gerechten met een Jamie’s twist. Het menu staat vol met sappige burgers, sandwiches, pancakes & wafels, frisse salades, steaks, BBQ klassiekers en krokante kip.

Jamie Oliver’s Diner opende in de winter van 2017 op het Weena in Rotterdam. Dit is de eerste vestiging van het concept buiten het Verenigd Koninkrijk, de andere twee vestigingen zijn te vinden bij Piccadilly Circus in Londen en op Gatwick Airport.

Reageer op dit artikel