Foodwriter Elizabeth on Food stopt met blog

Foodwriter Elizabeth on Food stopt met blog

Foodwriter Elizabeth Auerbach van Elizabethonfood.com stopt met haar blog. Op social media nam Auerbach afscheid van haar volgers. Auerback reisde de wereld rond om de beste restaurants te recenseren.

'Vorige week heb ik besloten te stoppen met mijn blog en social media', schrijft Auerbach op Facebook. 'Ik begon acht jaar geleden met mijn blog en het was 'one hell of a ride', maar nu heb ik het gevoel dat ik al mijn doelen heb bereikt. Ik heb gedaan wat ik wilde doen.' Auerbach zegt nu andere dingen te willen gaan doen. Wat dat precies is weet ze nog niet. 'Maar er moet meer zijn in het leven dat eindeloos restaurants bezoeken.'

De blogster bedankt haar volgers voor alle steun die ze heeft gehad. 'Thanks for the amazing ride', reageert Ricardo van Ede op Facebook. Bas van Kranen voegt toe: 'Veel plezier met je volgende uitdaging. Zal net zo puur en eerlijk zijn. Nu uit eten om uitzonderlijk te genieten! Succes.' Jeroen de Zeeuw schrijft: Veel succes en bedankt voor alles'.

Auerback richtte zich op een internationaal publiek en had om die reden een Engelstalige website. 'De focus op Michelin is daardoor in de loop van de tijd eigenlijk heel natuurlijk ontstaan', vertelde ze eerder in een interview met Culy.nl. 'Met name in London, Parijs, Nederland en Duitsland eet ik regelmatig in restaurants zonder sterren. Ik ben uiteindelijk altijd op zoek naar kwaliteit, en dat hoeft vanzelfsprekend niet altijd een restaurant met een ster te zijn.'

De website Elizabethonfood.com waarop al haar recensies zijn gepubliceerd, blijft wel online.