nieuws

Uber Eats breidt uit naar Groningen en Haarlem

Restaurant 566

Uber Eats breidt voor het einde van dit jaar uit naar Groningen en Haarlem en vergroot het bezorggebied in de regio Den Haag door Scheveningen en Voorburg aan de app toe te voegen. Daarnaast kunnen bestaande en nieuwe gebruikers van de app hun maaltijden met iDEAL afrekenen.

Uber Eats breidt uit naar Groningen en Haarlem

Uber data laten zien dat er rondom Den Haag, in Haarlem en Groningen veel interesse is in de on-demand maaltijdservice. Dat is een reden voor Uber Eats om binnen de regio verder uit te breiden en om voor het eerst buiten de Randstad te treden. In het afgelopen jaar werd de app in totaal meer dan 10.000 keer geopend in deze gebieden om te checken of de service al beschikbaar was.

Meer betaalmogelijkheden

Met het toevoegen van iDEAL aan de betaalmogelijkheden wordt de app bovendien ook toegankelijk voor gebruikers in bestaande bezorggebieden die niet over een PayPal account of creditcard beschikken. De update van de Uber Eats app met iDEAL wordt gefaseerd aangeboden en zal uiterlijk eind volgende week voor alle gebruikers in Nederland beschikbaar zijn.

‘Onze gegevens laten zien dat mensen in Groningen en Haarlem al met grote regelmaat de app openen om te kijken of zij een maaltijd kunnen laten bezorgen. Om die reden gaan we dit jaar verder uitbreiden en onze eerste stappen buiten de Randstad zetten. Daarnaast is de app door de toevoeging van iDEAL nu ook beschikbaar voor iedereen zonder creditcard of PayPal account,’ aldus een woordvoerster van Uber.

Uber Eats is in Nederland al beschikbaar in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Uber Eats is wereldwijd beschikbaar in meer dan 200 steden.

Reageer op dit artikel