nieuws

Seafoodbar Vigo: zeilvis als vangst van de dag

Restaurant 1079

Elke dag komt er bij Seafoodbar Vigo verse vis uit de Noordzee binnen en zo nu en dan een bijzondere vis uit een ander deel van de wereld. 

Seafoodbar Vigo: zeilvis als vangst van de dag

Vandaag kreeg het restaurant een zeilvis uit de Indische Oceaan. Met een lengte van meer dan twee meter zijn er minimaal vier mensen nodig om deze vis naar binnen te tillen.  Zeilvis komt, net als geelvintonijn, voor in de Indische Oceaan. Vandaag landde de vis met het transportvliegtuig op Schiphol en werd direct vervoerd naar Seafoodbar Vigo. ‘Onze leverancier, visgroothandel W.G. Den Heijer en Zn, belde woensdag dat er een mooie vis was aangeboden op de visafslag.’

Seafoodbar Vigo

‘Na het zien van een aantal foto’s en de kwaliteit van de vis hadden we meteen door dat dit de vangst van de dag bij Vigo moest worden. Omdat we bij The Old Jazz met hetzelfde keukenteam werken, hebben we besloten in beide zaken een gerecht met zeilvis naast de kaart aan te bieden. De vangst van Vigo en The Old Jazz staat daarom het hele weekend in het teken van deze zeilvis’, aldus eigenaar Cor Groeneveld.

Reageer op dit artikel