Ondernemers kunnen gratis kennismaken met de culinaire basissauzen. Door de uitgekiende toepassing van umami, gewonnen uit groenten en paddenstoelen, hebben de sauzen een krachtige smaak die dezelfde smaakbeleving geeft als een traditioneel getrokken fond. De sauzen zijn romig, maar als basis is gekozen voor een plantaardige olie in plaats van room, waardoor de sauzen ook volledig lactosevrij zijn.
Vier sauzen
Het assortiment van C’est Ça bestaat uit een Witte Basissaus, Bruine Basissaus, Champignonsaus en Pepersaus. Vier populaire sauzen, vol en romig van smaak. Door het unieke bereidingsproces behouden deze sauzen hun verse smaakbeleving en zijn toch lang houdbaar. De culinaire sauzen van C’est Ça zijn van constante kwaliteit. De sauzen zijn eenvoudig te gebruiken in een pan, oven en au bain-marie. Daarnaast zijn de sauzen te bereiden in een koud bereidingsproces en zijn ze tevens diepvriesbestendig. Ze vormen een goede basis voor huisgemaakte sauzen en bieden alle ruimte voor een eigen creatieve finishing touch.