Voormalig eigenaar The Harbour Club John de Jong start Studio Rehab

Voormalig eigenaar The Harbour Club John de Jong start Studio Rehab

Studio Rehab, zo heet het bedrijf dat de voormalig eigenaar van The Harbour Club, John de Jong, en Jaco de Kempenaer zijn gestart. 'Studio Rehab is een bureau voor de ontwikkeling en realisatie van vernieuwende horeca concepten.'

Studio Rehab wil ondernemers inspireren en begeleiden in het realiseren van hun droom. 'Een fris en fruitig adres voor de concepting, styling of re-styling van een horecabedrijf; restaurant, bar, cafetaria en food trucks.'

Studio Rehab is gestart door John de Jong en Jaco de Kempenaer. Beide beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in de Nederlandse horeca. 'Onze benadering is verrassend, snel en vooral leuk. De ondernemers achter een toko, een restaurant, cafetaria en zelfs een foodtruck willen we tot onze opdrachtgevers rekenen. Voor elk concept- en stylings-vraagstuk willen we beschikbaar zijn. Wij maken geen onderscheidt in size. We willen
vernieuwen. Studio Rehab is created to create.'

Creatieveling John de Jong

John de Jong -voormalig eigenaar van The Harbour Club - wordt omschreven als de creatieveling binnen het bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de hospitality branche. 'Bekend van de creatie van succesvolle horeca concepten als de Veiling (Scheveningen), strandclub WIJ (Scheveningen), strandclub DOEN (Scheveningen), Binnen (Scheveningen), The Harbour Club (Scheveningen, Rotterdam, Amsterdam, Ibiza), The Oyster Club (Rotterdam) en onlangs Cafe in the City (Amsterdam en Rotterdam). 'John heeft in zijn loopbaan vele hoogte en dieptepunten gekend. Onze opdrachtgevers kunnen nu van die ervaringen profiteren.'

'Zakelijk brein' Jaco de Kempenaer

Jaco de Kempenaer telt op zijn beurt ook meer dan 30 jaar ervaring in de hospitality branche. 'Bekend van zijn directie en posities bij Heineken, Pernod Ricard en Jacobs Douwe Egberts. De afgelopen 10 jaar heeft Jaco vele ondernemers bijgestaan in het realiseren van resultaat verbetering. Hij toetst de creativiteit van John op zakelijke haalbaarheid.'

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.