43e restaurant van De Beren opent in Ede

43e restaurant van De Beren opent in Ede

Restaurantgroep De Beren opent 18 februari haar 43e restaurant in Ede, een zaak met in totaal 382 zitplaatsen waarvan 226 binnen. Het wordt de tweede locatie voor deze franchisenemers, die in de regio ook een restaurant in Veenendaal hebben.

Het restaurant bevindt zich tussen winkelcentrum Stadspoort en Pathé en vestigt zich in het gloednieuwe complex City Valley West. De eigenaren van het restaurant, Leo en Bianca Bruins, zijn goede bekenden van De Beren. Het franchiseduo exploiteerde eerder een De Beren vestiging in Houten en verkocht dit na vier jaar, waarna zij vorig jaar een De Beren restaurant in Veenendaal openden.

‘Met flink wat jaren ervaring met het runnen van een De Beren restaurant, zijn we helemaal klaar om het avontuur van een tweede vestiging aan te gaan. We kunnen niet wachten om nieuwe gasten te verwelkomen in Ede’, zegt Leo Bruins.

Om de opening te vieren maken gasten de eerste twee weken kans op een jaar lang gratis eten en ontvangen de eerste 1000 bezoekers gratis berensokken. Het restaurant telt in totaal 384 zitplekken, waarvan 226 binnen en 158 buiten.

Vanwege de ligging naast de bioscoop, biedt De Beren Ede gasten in samenwerking met bioscoop Pathé een Beren Bios Arrangement. Het arrangement bestaat uit een 3-gangenmenu dat ieder seizoen wisselt van gerechten én een bioscoopkaartje voor een film naar keuze voor 31 euro.

De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een horecaformule met ruim veertig restaurants en twintig bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de restaurantketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten. De horecaketen groeit hard en gaat dit jaar nieuwe vestigingen openen in Doetinchem, Amsterdam-Noord, Drachten en drie locaties in Drenthe.