Pop-up Vincent van der Zalm: Delfts Blauw, MRIJ en tatoeages

Pop-up Vincent van der Zalm: Delfts Blauw, MRIJ en tatoeages
Vincent van der Zalm

Vincent van der Zalm, die voorheen tien jaar in de keuken stond van tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam, gaat een bijzondere pop-up verzorgen. Met Delfts Blauw, MRIJ vlees, tatoeages en goede wijn.

Vincent van der Zalm kookt op zondag 15 maart 2020 bij Royal Delft, de bekende leverancier van Delfts Blauw porselein.

Chef Van der Zalm serveert acht gerechtjes in samenwerking met slager Piet van den Berg.

Van den Berg geeft tevens een demo met MRIJ-vlees. Van der Zalm heeft zich voor de gerechten laten inspireren door de tentoonstelling van Royal Blue: Schiffmacher Royal Blue Tattoo. Met het pop-up diner wordt de  expositie afgesloten; het werk is voor het laatst te zien op 15 maart.

Deze pop-up vindt eenmalig plaats op zondag 15 maart vanaf 18.00 uur (inloop). Gasten worden ontvangen met een hapje en een drankje, waarna een gids ze voor een korte rondleiding door Royal Delft meeneemt op weg naar de expositie en het diner.

In een door Henk Schiffmacher ingesproken audiotoer vertelt de tatoeëerder  over de inspiratie voor zijn bijzondere samenwerking met Royal Delft: Schiffmacher Royal Blue Tattoo. De kosten bedragen € 74,50 per persoon.

Het werk van Schiffmacher op een Delfts Blauw tegeltje.

Het arrangement is inclusief: sprankelend aperitief, walking dinner (voornamelijk vlees), bijpassende wijnen, rondleiding door Royal Delft met gids, audiotour voor de expositie Schiffmacher Royal Blue Tattoo, koffie of thee na afloop. Reserveren kan via events@royaldelft.com.


Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.