Diner Cadeau en VVV Dinercheque aangesloten bij Horeca Samen Sterk

Diner Cadeau en VVV Dinercheque aangesloten bij Horeca Samen Sterk

Vanaf vandaag biedt Bidfood in samenwerking met diverse partners de mogelijkheid voor gasten om cadeaukaarten van Restaurant Cadeau, Diner Cadeau en de VVV Dinercheque via Horeca Samen Sterk te gebruiken om hun favoriete horecagelegenheid te steunen.

Normaal gesproken wordt het geld van een cadeaukaart pas uitgekeerd aan horecaondernemers op het moment van gebruik. Omdat dit door de gedwongen sluiting voorlopig niet mogelijk is, is gezocht naar een manier om horecaondernemers in deze tijd toch te kunnen helpen. Vanaf vandaag is het daarom voor gasten mogelijk om een geldige Restaurant Cadeau, Diner Cadeau of VVV Dinercheque te gebruiken om via Horeca Samen Sterk een cadeaukaart van een individueel restaurant te kopen of de waarde van de cadeaukaart te doneren.

Veilig en kosteloos cadeaukaarten verkopen

De drie grootste restaurantcadeaukaarten van Nederland hebben zich per direct aangesloten bij Horeca Samen Sterk, een initiatief van Bidfood en Intersolve dat de horeca een veilige en kosteloze manier biedt om cadeaukaarten te verkopen of donaties te ontvangen. 'Wij vinden het belangrijk om onze VVV Dinercheque partners op deze wijze een hart onder de riem te steken. Vandaar dat wij graag aan dit initiatief van Bidfood en Intersolve meewerken,' aldus Raymond Smits van Waesberghe, manager marketing VVV Cadeaukaarten. Jasper Bosschieter, CEO van Cadeauconcpeten, beaamt dit: 'Wij willen via dit mooie initiatief de restaurants van Diner Cadeau steunen in deze lastige tijd.'

De RestaurantCadeau kaart had zich al eerdere aangesloten bij het initiatief Horeca Samen Sterk.

Horeca Samen Sterk

Sinds de sluiting van de horeca doet groothandel Bidfood er alles aan om haar klanten te helpen bij het genereren van inkomsten. Een van de initiatieven die de groothandel daarom samen met partner Intersolve opzette, is Horeca Samen Sterk. Via dit platform kunnen consumenten een cadeaukaart kopen bij hun favoriete eetgelegenheid of een geldbedrag doneren. Horecaondernemers maken gratis gebruik van de dienst: alle opbrengsten zijn voor de ondernemer die de cadeaukaart aanbiedt.