Restaurant The Fat Angel stopt: (horeca)inventaris in online veiling

Restaurant The Fat Angel stopt: (horeca)inventaris in online veiling

Wegens faillissement van het Eindhovense restaurant The Fat Angel wordt de volledige (horeca-)inventaris van het restaurant geveild via het online platform van BVA Auctions.

In 2016 opent restaurant The Fat Angel de deuren aan de Eindhovense Vestdijk. De gerechten zijn verrassende combinaties van ingrediënten, met de hoogste zorg bereid.  In het voorjaar van 2021 heeft The Fat Angel wegens faillissement de deuren moeten sluiten. De volledige horeca inventaris wordt nu online geveild.

Restaurantinrichting en keukenapparatuur

De inrichting van het restaurant springt in het oog. Ronde banken rondom de tafels, een plafond met dunne houten verticale balken en de kleuren paars, blauw en groen die overal terugkomen. De ronde banken – eyecatchers in het interieur van The Fat Angel ­– verschijnen in de online veiling. Net als het overige meubilair uit het restaurant en de decoratie.

Ook de volledige keukeninventaris, waaronder combisteamers, koelkasten, een kookeiland, een vaatwasser, vriezers, maar ook keukengerei en serviesgoed, wordt online geveild. Bekijk hier de 166 kavels.

Over de veiling

De online faillissementsveiling van de horeca inventaris van restaurant The Fat Angel in Eindhoven opent op woensdag 25 augustus 2021 om 17:00 uur.  Op woensdag 8 september 2021 sluit de veiling vanaf 16:00 uur.

Op donderdag 2 september 2021 is er van 08:00 uur tot 10:00 uur de mogelijk de kavels te bezichtigen tijdens de kijkdag. Adres: Kryptonweg 8, hal 5, 3812 RZ in Amersfoort.