Sous van Restaurant De Posthoorn nu chef bij Puur Zee

Sous van Restaurant De Posthoorn nu chef bij Puur Zee
Het nieuwe domein van Denny Ranzijn: de keuken van Puur Zee van Imko Binnerts.

Chef Denny Ranzijn heeft de keuken van Hotel Restaurant De Posthoorn in Monnickendam verruild voor die van Puur Zee van Imko Binnerts in Wijk aan Zee.

Denny Ranzijn (29) is 1 september begonnen als chef-kok bij Imko’s Puur Zee in Wijk aan Zee. Voor hem betekent deze stap niet alleen een nieuwe keuken maar ook een promotie van sous naar chef. Ranzijn werkte ruim 3 jaar voor de Posthoorn naast chef Jeroen Bavelaar. Zijn partner Kim Liefhebber werkt er als assistent-maître.

Imko Binnerts

Imko Binnerts zelf blijft ook actief achter de kachel in de keuken van zijn hotel-restaurant in Wijk aan Zee.

Denny Ranzijn

Daarvoor werkte Denny Ranzijn bij TOV in Schagen en bij Restaurant Hotel Merlet in Schoorl. Met deze ervaringen op zak vond Ranzijn het tijd voor zijn eerste job als chef-kok.

Rens van Roon, Denny Ranzijn en Luminita Niculcea.

Net zoals de eigenaren van Puur Zee is Ranzijn een fan van mooi en natuurlijk koken met pure smaken en fijne contrasten. Zijn eerste creaties worden al geserveerd in het Seafood Experience-menu. Rens van Roon is teruggekeerd naar Imko Binnerts als souschef. Luminita Niculcea is verantwoordelijk voor de patisserie in de keuken.