Van Loo (Parkheuvel): 'gun me tijd

Van Loo (Parkheuvel): 'gun me tijd

Erik van Loo heeft gelaten gereageerd op de terugval van zijn restaurant Parkheuvel in de nieuwe Lekker. Wel zegt Van Loo het vreemd te vinden dat er ...

Restaurant Parkheuvel duikelde in de nieuwe Lekker van drie naar plaats achttien. Naast gelatenheid stelt Van Loo dat hij het voordeel van de twijfel had moeten krijgen. Van Loo: ‘De meeste koks die overstappen naar een ander restaurant doen dat onder de vleugels van de eigenaar. Ik sta volledig op eigen benen. Gun me tijd’.

Toch logisch?
Van Loo kan zich niet vinden in de kritiek van Lekker dat de menukaart van restaurant Parkheuvel een kopie is van De Zwethheul, het restaurant waar hij hiervoor werkte. ‘Dat een aantal gerechten hetzelfde is, is toch logisch? Ik kóók toch zo? Ik weet niet hoe vaak Lekker is komen proeven. Ik weet alleen dat de eerste rapporteur al drie dagen na de overname op de stoep stond’, aldus Van Loo.

Zie ook:

Alles over Lekker gebundeld in een dossier

Van Loo (Parkheuvel): gun me tijd

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.