Robert Kranenborg nieuwe chef van Palazzo

Robert Kranenborg nieuwe chef van Palazzo

Robert Kranenborg gaat de culinaire scepter zwaaien als nieuwe chef van Palazzo Amsterdam. Kranenborg heeft de culinaire leiding tijdens het nieuwe winterseizoen dat loopt van 20 oktober tot en met 28 februari.

Palazzo opent dit jaar haar deuren op een nieuwe locatie in Amsterdam Zuidoost. Komend seizoen staat de nostalgische spiegeltent van Palazzo in het binnenkort te openen Arenapark, direct naast de Heineken Music Hall en op tweehonderd meter afstand van de vorige locatie. Evenals het menu zal er een compleet nieuwe show geproduceerd worden.

Palazzo staat garant voor een onvergetelijke en humoristische avond van culinair entertainment waarin haute cuisine en verrassende acts vloeiend in elkaar overgaan, zo laat de organisatie weten. Na samenwerkingen met de chefs Ron Blaauw en Herman den Blijker is het vanaf eind oktober de beurt aan Robert Kranenborg. De Palazzo wijnkaart is dit jaar weer in handen van wijnjournalist en auteur Harold Hamersma.

Robert Kranenborg over de samenwerking: ‘Ik heb Palazzo de afgelopen jaren een paar keer als gast mogen ervaren en was erg onder de indruk. Ik vind het een enorme uitdaging om voor de gasten de lekkerste gerechten op tafel te krijgen waarbij de geuren, kleuren en smaken volledig tot hun recht komen’.

Algemeen directeur en producent van Palazzo, Rick Gemser, zegt dat Kranenborg een logische keuze is als opvolger van Herman den Blijker: ‘Robert is een van de grootste namen in de culinaire wereld en heeft een unieke staat van dienst. Hij zal onze gasten dit najaar zeker gaan verwennen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we onze gasten met de combinatie Robert Kranenborg en een spectaculaire nieuwe show, dit najaar wederom een fantastische avond uit zullen bezorgen.”

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.