Oprichter Erasmus Catering overleden

Oprichter Erasmus Catering overleden

Precies twee weken na het vieren van het 75-jarig jubileum van het Rotterdamse familiebedrijf Erasmus Cateringservices is Hans van Welzen overleden.

Het is nog maar twee weken geleden, zaterdag 19 september, dat tijdens een jubileumgala op Rotterdam The Hague Airport de trailer van de mini documentaire ’75 jaar Erasmus Catering Services’ werd gepresenteerd. Roland Wondolleck, directeur van Rotterdam The Hague Airport, overhandigde Hans van Welzen een oorkonde. Een eerbetoon aan een familiebedrijf.

Kan niet
‘Kan niet bestaat niet’, was een gevleugelde uitspraak van Van Welzen die in 1950 al van start ging met het regelen van de catering van Rotterdam Ahoy dat toen zijn deuren opende. Andere grote klussen en locaties volgden.

Inmiddels is het bedrijf de vaste leverancier van verschillende luchtvaartmaatschappijen op Rotterdam The Hague-, Antwerpen- en Amsterdam Airport en exploiteert het de horecagelegenheden in de passagehal.

Brasserie Waalhaven
Een jaar geleden opende zoon Erik van Welzen Brasserie Waalhaven, de jongste tak aan het familiebedrijf gelegen aan de start- en landingsbaan van de Rotterdamse luchthaven. Tijdens de bouw heeft Hans van Welzen met een scherp ondernemersoog meegekeken en de succesvolle start vanaf de zijlijn mee mogen maken.