Bijzonder overnachten: de Bijenkorf wordt voor één nacht een bed & breakfast

Bijzonder overnachten: de Bijenkorf wordt voor één nacht een bed & breakfast

Een nacht doorbrengen in de Bijenkorf, wie heeft er niet ooit van gedroomd? In augustus veranderen alle filialen van de Bijenkorf voor één nacht in de meest bijzondere bed & breakfast van Nederland: de Bijenkorf Bee&Bee.

Iedere de Bijenkorf Bee&Bee is slechts één nacht geopend voor twee gasten, die na sluitingstijd de Bijenkorf voor zichzelf hebben. Alle ruimte en rust om samen met een personal shopper uitgebreid te shoppen. De store manager neemt de gasten mee voor een kijkje achter de schermen van het warenhuis.  De conciërge is de hele nacht beschikbaar voor als de gasten niet kunnen slapen. De Bijenkorf: 'Je slaapt luxe en comfortabel op de winkelvloer. We hebben nog een paar mooie cadeaus klaar staan en natuurlijk wordt er de volgende dag voor openingstijd een heerlijk ontbijt geserveerd.

Goed doel

De prijs voor deze ervaring is 250,-. Dit bedrag wordt door de Bijenkorf  geleverd aan The Pollinators, een platform dat zich met acties, donaties en voorlichting inzet om de bij te helpen overleven. Hiernaast doneert de Bijenkorf 250,- extra per overnachting.

Deze unieke belevenis is per filiaal voor twee personen weggelegd. Geïnteresseerden kunnen hier reserveren en motiveren waarom en met wie zij de nacht willen doorbrengen in de Bijenkorf.

Lees ook: Airbnb tovert de Catacomben van Parijs om tot eenmalige slaapplek