Baloe Beer omgebouwd tot De Beren Dordrecht

Baloe Beer omgebouwd tot De Beren Dordrecht

Restaurant De Beren Dordrecht is heropend. Het monumentale pand waar sinds 2002 Eetcafé Baloe Beer gevestigd was, is de afgelopen anderhalve maand flink verbouwd.

Het filiaal is onderdeel van de nationale ‘berenformule’ en was tot voor kort één van de laatste vestigingen in de oude Berenstijl. Burgemeester Wouter Kollf opende het vernieuwde pand samen met de ceo van De Beren, Ad Schaap. Genodigden genoten in een relaxte sfeer van gerechten van de vernieuwde kaart en drankjes uit de nieuw geïntroduceerde cocktailbar.

De Nieuwe Berenstijl

Het restaurant is na de verbouwing weer volledig up-to-date en in een stoer en eigentijds Beren-jasje gestoken. Waar Baloe Beer een écht bruin eetcafé was, heeft De Beren Dordrecht juist een frisse, strakke en moderne uitstraling. Eyecatcher is de grote robuuste cocktailbar in het midden van de zaak en ook is er een complete DJ-booth. Dit Dordtse filiaal is namelijk niet alleen open voor een goede (vegetarische) lunch of uitgebreid diner, maar gaat zich ook focussen op de cocktailavond. Een DJ maakt de avond compleet door het draaien van sfeervolle tunes.

De Beren

Het Rotterdamse horecaconcept De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. De Beren staat in 2018 op nummer 40 in de Misset Horeca Top 100. De formule gaat de komende jaren groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle (vegetarische) gerechten.