Met de Terras Bootcamp, maandag 9 maart in Breda, worden ondernemers en werknemers voorbereid op het terrasseizoen 2020. Diverse sprekers zullen tips en adviezen delen met deelnemers.
In totaal biedt de Terras Bootcamp 10 sessies aan, waarvan elke deelnemer er drie kan kiezen. In de sessies worden diverse prangende vragen beantwoord op het gebied van terras. Hoe kun je simpel meer met vega(n) doen op je menukaart bijvoorbeeld? Tweevoudig Terras Top 100-winnaar Gert Boonen geeft tips en tricks voor meer rendement op je terras.
Maar ook krijgen ondernemers antwoord op vragen als: welke bieren serveer ik op m'n terras? En de Twentse ondernemer Niels Mulder legt uit hoe hij succesvol kennis overdraagt binnen zijn bedrijf en hoe dat tot een succes wordt.
Inschrijving sluit bijna
De Misset Horeca Terras Bootcamp vindt maandag 9 maart 2020 plaats in Breda. Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 6 maart. De inspiratiedag wordt om 11.00 geopend door Donatello Piras. Daarna gaan de deelnemers in groepen aan de slag in de door hen gekozen workshops.
Tussendoor is er een lunch en van 15.45 tot 16.45 is er een gezamenlijke terugblik met de deelnemers en een aantal sprekers, ook onder leiding van Piras. Daarna is er nog tot 18.00 een afsluitende (netwerk)borrel.