Oproep: wie maakt de beste loaded nachos van Nederland?

Santa Maria zoekt de horecazaak met het allerbeste nachogerecht van Nederland. Het bedrijf vraagt creatievelingen hun beste loaded nachos - creatie te delen.
Delen:

Met de creatie maak je kans op de titel ‘De Beste Nacho’s van Nederland’ en een jaar lang iedere week gratis Santa Maria nacho’s.

De top 3 wint een volledig verzorgde pubquiz (te organiseren voor gasten van je zaak) incl. quizmaster, communicatiemateriaal en een box vol met Santa Maria-producten voor het winnende team.

loaded nachosPOS-materiaal

De tien beste nachogerechten krijgen een ‘De Beste Nacho’s van Nederland’-pakket met POS-materialen zoals stickers, tafelkaartjes en een poster. De Nacho top 10 wordt bekendgemaakt via social media en in de pers. Op de website van Santa Maria is veel inspiratie te vinden.

De Nacho top 10

Op basis van de foto-inzendingen maakt de jury een voorselectie van 40 nachogerechten. Dus: hoe mooier de presentatie, hoe groter de kans dat je door de eerste ronde komt.

Bij de deelnemers die door de voorselectie komen, gaat een mystery visitor op bezoek om te ontdekken of het nachogerecht echt zo goed is als de foto laat zien. Op basis van de smaak, originaliteit en presentatie van het nachogerecht tijdens dit bezoek wordt de Nacho top 10 samengesteld. Het gerecht met de meeste punten van de jury wint de eretitel ‘De Beste Nacho’s van Nederland’.

Deelnemers kunnen hun nachogerecht hier delen.