Claudia Termaten is de nieuwe hotelmanager van Mariënhage in Eindhoven

Claudia Termaten is de nieuwe hotelmanager van Mariënhage in Eindhoven

Claudia Termaten gaat per 1 april aan de slag als hotelmanager van Hotel Mariënhage in Eindhoven. Dat hotel, onderdeel van LBG Hotels van Rino Soeters, opende eind 2019 als onderdeel van complex Domusdela.

Claudia Termaten komt over van Eden Hotels, waar ze sales manager was. Ze volgt bij Mariënhage Henk Jan Burgers op, die vanaf mei 2019 het hotel leidde in de pre-openingsfase en de opstart deed na de opening.

9+ beleving

Algemeen directeur Rino Soeters van LBG Hotels over de toetreding van Claudia Termaten: ‘Claudia heeft diverse management- en salesfuncties vervuld binnen verschillende hotelorganisaties en neemt van daaruit een stevige ervaring op commercieel en organisatorisch vlak met zich mee. Ze is een natuurlijke communicator die op alle niveaus mensen in beweging brengt om resultaat te halen. Een teamplayer die, ook in samenwerking met onze partners, ervoor gaat zorgen dat iedere gast een 9+ beleving ervaart in Hotel Mariënhage.’

Over Hotel Mariënhage

Hotel Mariënhage opende in november 2019 en is gevestigd in het Domusdela complex in het centrum van Eindhoven, monumentaal erfgoed van de kloosterorde der Augustijnen, waar ooit het oude klooster Mariënhage was gelegen. Domusdela is gerealiseerd door uitvaartorganiatie Dela, en wordt gezamenlijk geëxploiteerd door Dela, LBG Hotels, Hutten Catering en Muziekgebouw Eindhoven.

Het hotel telt 80 kamers, waar er binnenkort nog 10 aan worden toegevoegd. Naast Hotel Mariënhage zijn in het complex tevens Brasserie Rita, meeting- en eventruimtes tot 2000 personen en de Augustijnenkerk gevestigd. Het cultureel erfgoed wordt versterkt met moderne kunst en design van onder andere Nederlandse designers als Maarten Baas, Scholten & Baijings en Studio Drift.

‘Hotel Mariënhage is een ongelooflijk mooi hotel in het Domusdela complex, een locatie met een bijzondere historische waarde voor de stad Eindhoven dat alle aandacht mag krijgen die het verdient', zegt Soeters. ‘Het is een destinatie op zich in de stad, een plek waar je absoluut een keer geslapen móét hebben.’

LBG Hotels

LBG Hotels & Spaces is een ambitieuze en snelgroeiende hotelgroep die bijzondere hotelconcepten ontwikkelt en exploiteert. LBG Hotels heeft hotels in Maastricht, Eindhoven en Amsterdam en breidt in 2022 uit naar Den Haag. Naast kwantitatieve staat ook kwalitatieve groei op de prioriteitenlijst, op de agenda voor medio 2021 staat een uitbreiding van Hotel Mariënhage met extra kamers en een luxe fitness- en wellness ruimte. Tevens wordt Townhouse Designhotel Maastricht uitgebreid met een boutique spa en transformeert Hotel St. Martenslane naar Townhouse Apartments Maastricht.

LBG Hotels & Spaces bestaat uit de volgende hotels:

2004 - St Martenslane (Maastricht)
2007 - QBic Amsterdam Zuid
2009 - Townhouse Hotel (Maastricht)
2015 - Kaboom (Maastricht)
2016 - Mabi (Maastricht)
2019 - The Green Elephant (Maastricht)
2019 - Mariënhage (Eindhoven)

Op de planning staan nog Townhouse Den Haag (2022) en Sleeping in de the Clouds in Rotterdam (opening nog niet bekend).