Villa Vredelust niet aangekocht door De Schone Zaak

Villa Vredelust niet aangekocht door De Schone Zaak
Villa Vredelust, foto Peter Roek

In de nieuwsbrief van Misset Horeca van 2 april is bij een nieuwsbericht over de Schone Zaak per abuis een foto van Villa Vredelust geplaatst. Hiermee werd de suggestie gewekt dat ook exploitatie van Villa Vredelust in Tilburg is overgenomen door de Schone Zaak. Dat is niet het geval.

'Reeds voor het uitbreken van corona en tijdens de renovatie van het pand waren wij vergevorderd met het vinden van een exploitant. Door het uitbreken van corona en de daaropvolgende lock down zijn die allen terecht afgehaakt of on hold gezet. De exploitatie draait daarom nu voor rekening en risico van de pandeigenaar. Met het einde van corona in zicht zijn de gesprekken met potentiële exploitanten weer opgepakt. Daaronder ook De Schone Zaak. Die gesprekken verlopen nu wat stroever, maar er staan er meer in de rij.'

Naschrift redactie:

In december 2021 wordt duidelijk dat de Schone Zaak toch betrokken is bij Villa Vredelust.

Herlancering Villa Vredelust

Ook is de Schone Zaak betrokken bij de herlancering van Villa Vredelust in Tilburg. Hier is de exploitatie voortaan de verantwoordelijkheid van chef Maarten Saakes. Het pand is eigendom van Joris Duijsters, Hein Heffels en Hendrik Roozen. Vredelust opende in oktober 2020, net voor de tweede lockdown. Na vier dagen moest de deur weer verplicht op slot.