Restaurant Catootje weer open na brand

Restaurant Catootje weer open na brand

In januari van dit jaar woedde bij Catootje aan de Markt in Leiden een korte brand die voor veel rook- en roetschade zorgde. Inmiddels is het restaurant weer helemaal fris en onlangs opende de zaak weer zijn deuren.

Na een maandenlange verbouwing is restaurant Catootje aan de Markt in Leiden na de brand weer open. Het restaurant gelegen aan de Kaasmarkt is grondig gerenoveerd en weer klaar om gasten te ontvangen.

Restaurant Catootje

De brand op woensdag 6 januari jongstleden ontstond achter de bar door een chemische reactie op hout van schoonmaakdoeken met olie. De brand duurde kort en de uitbaters en omwonenden bleven ongedeerd. Toch was de schade vanwege ernstige rookontwikkeling in het restaurant zo groot dat het restaurant volledig moest worden gerenoveerd.

Nieuwe start

Eigenaren Robby en Marieke Angenent zijn erg blij met het resultaat en hebben enorm veel zin om weer aan de slag te gaan. De keuken van restaurant Catootje aan de Markt is Frans - (Midden-)Oosters. Robby en Marieke Angenent zijn sinds januari 2019 eigenaar van restaurant en cateringbedrijf Catootje aan de Markt.