Misset Horeca zoekt een performance marketeer

Misset Horeca zoekt een performance marketeer

Los gaan met analyses? Bouwen van dashboards? Datagedreven? Dankzij de forse online groei van Misset Horeca heeft uitgeverij VMN media een vacature voor een performance marketeer Food & Horeca. Solliciteer daarom nu!

Uitgeverij VMN Media zit midden in een digitale transformatie, waarin alle merken nog sterker worden dan ze op papier al zijn. Het perfecte moment om in te stappen dus!

VMN media zoekt jou, performance marketeer Food & Horeca

Dankzij jou kunnen straks duizenden ambitieuze professionals verder komen in hun carrière en halen ondernemers meer uit hun bedrijven.

Jij zorgt dat onmisbare kennis terecht komt bij echte vakmensen

Jij zorgt dat onmisbare kennis terecht komt bij echte vakmensen. Je wordt onderdeel van het cluster Food & Horeca dat bestaat uit Distrifood, Misset Horeca, Bakkerswereld en VMT. Stuk voor stuk zeer gerenommeerde merken binnen de doelgroep.

Performance marketeer

Als performance marketeer in het cluster Food & Horeca ben je onderdeel van een datagedreven team. Je ben een onmisbare schakel in het behalen van onze online doelstellingen en je houdt je actief bezig met acquisitie, activatie en behoud van onze abonnees.

Je houdt je actief bezig met acquisitie, activatie en behoud van onze abonnees

Onze nieuwe performance marketeer kan los gaan met analyses, het bouwen van dashboards en neemt de collega’s mee in zijn of haar learnings en bevindingen. De customer journey is jouw domein. Je weet precies aan welke knoppen je moet draaien om optimalisaties door te voeren.

Performance marketeer

Je werkt veel samen met campagnemarketeers en redacties. Je voorziet hen van heldere inzichten en doet concrete aanbevelingen.

Ben jij enthousiast? Solliciteer dan via onze websitewerkenbij.vakmedianet.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Faysal El Morabit via faysalelmorabit@vakmedianet.nl of op 06 10 55 52 11 of met de uitgever Joop Uitendaal op 06 29 45 52 12.