Gastvrij Rotterdam breidt uit met vijfde beurshal

Gastvrij Rotterdam breidt uit met vijfde beurshal

De belangstelling voor deelname aan Gastvrij Rotterdam 2022 is zo groot dat inmiddels ook de 5e hal weer is ingetekend. Naast de grote aantallen oud deelnemers die zich opnieuw inschrijven, is er ook een toenemend aantal nieuwe bedrijven dat standruimte reserveert.

Gastvrij Rotterdam breidt uit met vijfde beurshal
Foto © Charles Batenburg

De indeling van de beursvloer zal in september in grote lijnen lijken op die van de editie in 2019, tot nu toe de grootste editie van Gastvrij Rotterdam.

Glazen Kalf weer van de partij

Komende editie is het Glazen Kalf, een jaarlijkse kookwedstrijd voor culinaire professionals van de VanDrie Group ook weer present. Op dinsdag 20 september 2022 zal in Rotterdam Ahoy gestreden worden; welk kooktalent zet het beste hoofdgerecht op basis van kalfsvlees in anderhalf uur neer. De jury beoordeelt de keuze en bereiding van kalfsvlees in combinatie met de garnituren. Koks kunnen zich nog inschrijven.

Green Leisure Group en Euro-Toques

Marco Ouwerkerk van de Green Leisure Group en Robert Melaard van Gastvrij Rotterdam.
Marco Ouwerkerk van de Green Leisure Group en Robert Melaard van Gastvrij Rotterdam.

Zowel de Green Leisure Group als Euro-Toques Nederland zijn gewaardeerde partners van Gastvrij Rotterdam. Recent werden de samenwerkingsovereenkomst met beide partijen weer verlengd.

Il Gattopardo, een mooie nieuwe aanwinst in de Rotterdamse gastronomie, was het decor voor de ondertekening van de driejarige verlenging van de samenwerking met Euro-Toques Nederland (ETN). Penningmeester Rob Coppens en de nieuwe voorzitter van ETN, Yolande Vesters, tekenden met Robert Melaard en Marlies Grijns van Gastvrij Rotterdam de samenwerking.

Het Dit Smaakt naar Meer! Paviljoen is al vanaf de eerste editie een hotspot op de beursvloer. Ruim 40 exposanten bieden daar een keur aan producten en diensten voor duurzaam ondernemen in de horeca en leisure sector. De verlenging van samenwerking met de Green Leisure Group werd getekend op het terras van Stadshotel van Rossum. Dit mooie hotel won in 2017 op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam de Gaia Green Award voor het meest duurzame hotel van dat jaar.