Stach opent twee vestigingen op Schiphol

Stach opent twee vestigingen op Schiphol

Foodconcept Stach wil 'mensen 24/7 gezond en lekker de dag door laten komen' en opent twee vestigingen op Schiphol.

De twee nieuwe winkels van Stach op Schiphol Plaza en in Loune 4 zijn op 1 mei geopend met een concept dat reizigers nog beter wil voorzien in hun behoeften aan gezond en duurzaam.

Oprichter Stach Schaberg: 'We reizen de hele wereld rond voor food inspiratie, maar we landen altijd weer op Schiphol. Onze Amsterdamse winkels zijn een landingsplaats voor toeristen. Het concept wordt een internationaal brand, nu we de wereld en zijn reiziger/toerist samenbrengen op Schiphol.’

'Stach is geen standaard keten'

Stach kijkt bij een winkel altijd naar de omgeving, en analyseert de gasten en hun behoeften. 'We vullen de winkel dan met wat past. Zo voeren we in de nieuwe Stach nog veel meer vegan opties dan in onze andere winkels. Onze breakfast bagels en verse cold pressed juices hebben we bedacht, omdat we dat nu zelf graag zouden willen halen als ontbijtje op Schiphol. En natuurlijk hebben we super goeie koffie, want dat is in elke winkel een must’.

We zijn erg blij met de komst van Stach. Naast een onderscheidend aanbod in eten en drinken, biedt het concept onze reizigers ook een vernieuwend aanbod; van een mooie koffiekaart in samenwerking met Bocca in Lounge 4 tot een lokale burger van de Lindenhoff op Plaza', aldus Mike Boks, business manager Food and Beverage bij Amsterdam Airport Schiphol.

Het concept is onderdeel van Vermaat.