Inschrijving Horeca Volleybal Cup staat open

Inschrijving Horeca Volleybal Cup staat open

Speciaal voor de horeca organiseren 24 ICE en Flugel de 24 ICE Horeca Volleybal Cup. Op dit event strijden horecateams en horecapartners om de prijzen.

Inschrijving Horeca Volleybal Cup staat open

Het event vindt plaats op maandag 11 juli op het strand van IJmuiden bij Paviljoen Zuidpier. Aansluitend is er een groot feest. Voor het toernooi kun je je inschrijven met gemixte teams.

De volleybalteams

Teams kunnen bestaan uit maximaal 10 spelers. Per team moeten ook minimaal twee vrouwelijke speelsters meedoen. De volleybalwedstrijden worden gespeeld met 5 spelers in het veld per team. Inschrijven kan vanaf nu via event@24ice.com. Het inschrijfgeld per team bedraagt €200,-

Bij inschrijving vermelden: bedrijfsnaam, captain en telefoonnummer.

Bij een teaminschrijving ontvangen de deelnemers:

  • deelname toernooi
  • 10 x ticket feest (t.w.v. €149,50)
  • pitcher bier (t.w.v. €20)
  • Flügel XL doos (t.w.v. €29,95)
  • 24 ICE 50-pack (t.w.v. €59,95)

Gedurende de dag is het toernooi gratis te bezichtigen voor toeschouwers. Het feest (vanaf 16:30 uur) is alleen toegankelijk voor deelnemers van het toernooi en voor iedereen die een ticket voor het feest heeft gekocht. Losse tickets zijn verkrijgbaar via Eventix.

Programma

De definitieve tijden worden 2 weken voor het toernooi bekendgemaakt: Aanvang toernooi 11:00 uur, finale 16:00 uur, start feest 16:30 uur, eind feest 22:00 uur.