Thomas Dijst verruilt De Leijhof voor De Efteling

Thomas Dijst verruilt De Leijhof voor De Efteling
Hotel De Leijhof, Oisterwijk

Thomas Dijst, hotelmanager van De Leijhof in Oisterwijk vertrekt er voor een betrekking bij De Efteling in Kaatsheuvel. De Leijhof zoekt nog een opvolger voor Dijst.

Thomas Dijst stond 7,5 jaar aan het roer van het 68-kamers tellende - particuliere - Hotel de Leijhof in Oisterwijk met eigen restaurant George. Het werd in die tijd gerenoveerd en kreeg een vierde ster volgens de hotelclassificatie.

Met ingang van 1 oktober 2022 gaat Dijst aan de slag bij De Efteling Hotels & Resorts in het nabij gelegen Kaatsheuvel.

Thomas Dijst
Thomas Dijst

Volgende stap voor Thomas Dijst

Dijst: ‘Met de voltooiing van de modernisatie van Hotel de Leijhof is het nu tijd voor een volgende stap. Ik word Team Lead Gastbeleving F&B binnen Efteling Hotels & Resorts. Verantwoordelijk voor 't Loonsche Land, Bosrijk, Efteling Hotel, Efteling Theater & Evenementen en straks het nieuwe Efteling Grand Hotel. Dijst werkte voor zijn komst naar Oisterwijk bij het Okura en voor NH Waalwijk.

Hotel de Leijhof

Het hotel in Oisterwijk dat Dijst dik 7 jaar als werkplek had, is eigendom van de familie Van Helden, zowel vastgoed als de exploitatie. De familie zoekt momenteel nog een opvolger voor Thomas Dijst als hotelmanager van De Leijhof.