Terras Top 100: podiumplaatsen, prijzen en eregalerij

Terras Top 100: podiumplaatsen, prijzen en eregalerij

Bedrijven die zich willen inschrijven voor de Terras Top 100 2023, hebben nog een week. Deelname helpt je bedrijf verder, maar er kan ook gevierd worden.

Deelname van de Terras Top 100 levert elk bedrijf waardevolle rapportages op. Op elk facet van het terras is terug te lezen, wat goed gaat en wat beter kan. Maar ook levert een plek in de lijst aandacht voor de zaak op én een mooie opsteker voor ondernemer, medewerkers, leveranciers en gasten.

Van de lokale wijkkrant tot landelijke radio, tv, week- en dagbladen; wie in de Terras Top 100 staat kan rekenen op veel aandacht.

Dagblad De Limburger over de derde plek van Centraal in Baarlo.
Dagblad De Limburger over de derde plek van Centraal in Baarlo.

Winnaars Terras Top 100

Natuurlijk gaat de meeste aandacht uit naar de winnaar van de Terras Top 100. Maar veel terrassen weten hun plek in de lijst goed te promoten, ook als dat niet per se de nummer één positie is.

Sowieso zijn er altijd Provinciewinnaars. Maar wellicht ben je de beste van je stad, dorp of omgeving. Ook die positie levert positieve aandacht op.

Terugblik Terras Top 100 2022

De afgelopen editie leverde een winnaar uit Amsterdam op, De Veranda. De beelden spreken voor zich.

Maar ook voor de nummer 2, Pelle's was een plek op het podium een feest. De zaak uit Deurningen heeft er ervaring mee, want wist ook al eens beslag op het brons te leggen.

En voor Centraal in Baarlo was het een debuut op het ereschavot. De derde plek werd dan ook flink gevierd.

Voor altijd in de Eregallerij

Maar áls je dan nummer 1 wordt, kom je wel in de Eregallerij. En daar zijn sinds de eerste editie in 2008, een mooi rijtje namen aan toegevoegd.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.