Bezorgrestaurant De Beren Rijswijk heeft een nieuwe eigenaar

Bezorgrestaurant De Beren Rijswijk heeft een nieuwe eigenaar

Rishi Kalloe staat aan het roer van het Rijswijkse bezorgrestaurant De Beren. Met zijn 24 jaar is de ambitieuze Kalloe de jongste ondernemer tot nu toe die een De Beren (bezorg)restaurant runt.

Voor Rishi is ondernemer worden van De Beren Rijswijk een logische stap in zijn carrière: 'Het ondernemersbloed stroomt rijkelijk door de familie. Mijn ouders hebben altijd een eigen zaak gehad en zij staan me graag met raad en daad bij in deze opwindende tijd', vertelt Kalloe.

Steun vanuit alle hoeken

Rishi Kalloe
Rishi Kalloe

Rishi Kalloe is geïnspireerd door het doorzettingsvermogen van zijn ouders. Met behulp van de kennis van zijn familie, die hem steunt met advies én met de praktische uitvoering, is Kalloe vastberaden om het huidige succes van bezorgrestaurant De Beren in Rijswijk voort te zetten.

'Dankzij de support van mijn familie, heb ik geen moment getwijfeld om deze kans aan te pakken.' Ook de begeleiding die hij ontvangt vanuit het De Beren concern zelf, zorgt ervoor dat Kalloe vol vertrouwen kijkt naar de spannende en veelbelovende tijd die voor hem ligt als eigenaar van De Beren Rijswijk. 'Ik ben ervan overtuigd dat we samen als team hier fantastische resultaten zullen behalen,' aldus Kalloe.

De gasten van De Beren Rijswijk kunnen kiezen uit een rijk assortiment: van frisse salades tot burgers, kakelverse zalmfilet of een malse steak. Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen, dankzij het ruime aanbod aan gerechten, bijvoorbeeld de vegetarische saté.

De Beren

Wat ooit in 1984 begon als eetcafé in Rotterdam, is nu uitgegroeid tot een toonaangevende horecaformule met ruim 50 restaurants en 35 bezorgrestaurants door heel Nederland.