Terras Top 100 2024 nr. 70: Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal, Hengelo

Terras Top 100 2024 nr. 70: Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal, Hengelo

De Twentse Bierbrouwerij ligt in een groene omgeving aan de rand van Hengelo. Het terras is voorzien van verschillende soorten hoge en lage tafels, loungebanken en tuintafels naast de speeltuin.

Het terras is omringd door uitgezaagde bierfusten met hierin verse bloemen en prikverlichting met leuke lampenkapjes erin verwerkt. Het geheel ziet er erg mooi uit. De loungebanken zijn gemaakt van pallets met comfortabele kussens in vrolijke kleuren. Het toilet is geweldig. De urinoirs zijn gemaakt van biervaten en de kranen van tapkranen.

Er draait een lekker muziekje en het is er ook brandschoon. Top! We worden zodra we aan komen lopen meteen ontvangen door de medewerker. Hij verwelkomt ons en we mogen een plekje uitzoeken. De medewerker heeft een uitstekende kennis van de alcoholvrije bieren. De gerechten zien er allemaal fantastisch uit. Mooie borden, mooie opmaak, en de smaak is geweldig!

Ook de hoeveelheid is perfect. Het brood dat van het bijproduct van het brouwproces wordt gemaakt, is ook erg bijzonder en smakelijk. De tafels worden gelijk afgeruimd en schoongemaakt. De rekening wordt gebracht in een bierproefglaasje.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.