Eenvoudige bediening Blast Chillers/Freezers

Foster introduceert een nieuwe serie, die is uitgevoerd met Surfnavigatie: een éénknops bediening, door simpelweg draaien en drukken om een programma te starten; gemakkelijker kan het niet. Het Circulair luchtcirculatiesysteem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de luchtstroom. Dit beschermt het voedseloppervlak, waardoor uiterlijk en smaak van het product zeer goed behouden blijven. U kunt

Foster introduceert een nieuwe serie, die is uitgevoerd met Surfnavigatie: een éénknops bediening, door simpelweg draaien en drukken om een programma te starten; gemakkelijker kan het niet.
Het Circulair luchtcirculatiesysteem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de luchtstroom. Dit beschermt het voedseloppervlak, waardoor uiterlijk en smaak van het product zeer goed behouden blijven. U kunt ook gebruik maken van de zelfdenkende voeler in deze nieuwe machines, die signaleert of u op tijd of op kerntemperatuur wilt gaan terugkoelen. Als een cyclus is beëindigd, zal de machine automatisch doorschakelen naar de bewaarstand.
Het nieuwe Foster assortiment Blast Chillers/Freezers biedt oplossingen voor iedere bedrijfsgrootte, met terugkoel- en invriescapaciteiten variërend van 11 t/m 250 kg per cyclus.

Informatie: Hobart Foster, Woerden, (0348) 46 26 02 of www.hobartfoster.nl.